> 
 > 

Хотел Езерец

Благоевград, бул. Пейо Яворов №2
Хотел Езерец, Благоевград, снимка
Хотел Езерец, Благоевград, снимка 1Хотел Езерец, Благоевград, снимка 2Хотел Езерец, Благоевград, снимка 3Хотел Езерец, Благоевград, снимка 4
Хотел Езерец, Благоевград, снимка 5Хотел Езерец, Благоевград, снимка 6Хотел Езерец, Благоевград, снимка 7Хотел Езерец, Благоевград, снимка 8

Заповядайте в най-елегантния хотел в Югозападна България - Хотел “Езерец” . Той е открит през 2004 година и е обявен за ГРАДСКИ ТРИ ЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ през 2006 година в Годишните награди на БХРА.

Хотел “Езерец” разполага с капацитет за настаняване 45 двойни стаи, два малки и един голям апартамент /стандарт/, един малък апартамент /лукс/ и един голям апартамент /лукс/. Всички те са оборудвани с централен климатик с индивидуално управление, кабелна телевизия, високоскоростен достъп до интернет, телефон, мини бар и модерна баня с вана. За Ваше удобство е предвиден панорамен асансьор, с който бързо и лесно се стига до всяка стая.

Атмосферата и обзавеждането в хотела са на ниво, а удобствата по стаите ще Ви накарат да се почувствате и по-добре от у дома си.

В хотела освен релаксираща нощувка в уникална стая може да се насладите и на усещане за прохлада докато плувате във външния басейн. Външния басейн е оборудван с шезлонги и чадъри. Покрай басейна е Външния бар, там се приготвят коктейли и добре охладени безалкохолни напитки. Създали сме и детски басейн за най-малките гости на хотела.

Очакваме Ви!

ROOMS.BG Ви препоръчва да се свържете с хотела, за да научите актуалните цени и условия.

Изчисли маршрутзатвори картата
зареждане

Размер на страницата: 25.28 KB;    Генерирана за 0.409 s