> 
 > 

Хотел Яница

Крапец, ...
Хотел Яница, Крапец, снимка
Хотел Яница, Крапец, снимка 1Хотел Яница, Крапец, снимка 2Хотел Яница, Крапец, снимка 3Хотел Яница, Крапец, снимка 4
Хотел Яница, Крапец, снимка 5Хотел Яница, Крапец, снимка 6Хотел Яница, Крапец, снимка 7Хотел Яница, Крапец, снимка 8

Хотел Яница е с категория 3 звезди и представлява модерен хотелски комплекс, който ще откриете в село Крапец. Хотела е само на 30 метра от брега на морето, но разполага и с открит плувен басейн със затоплена вода, както и с красива, изпъстрена с цветя градина. Втори басейн с воден бар, ще откриете в южната част на комплекса, където има и детски басейн с възможност за наемане на преподавател по плуване.

Хотела се състои от две крила - „Яница-1” и „Яница-2” и разполага със следните възможности за настаняване на своите гости:

„Яница-1” предлага 2 апартамента, 23 стаи с две легла или спалня. „Яница-2” е новопостроено крило и разполага с 3 апартамента , 19 стаи за двама и една стая за инвалиди според стандартите в Европейския съюз. Всички помещения са оборудвани със собствен санитарен възел, телевизор, минибар, телефон и балкони с красива панорама към морето.

Комплекс Яница предлага също и перфектни условия за провеждане на конференции симпозиуми или срещи на бизнеса.

Разполагаме още с ресторант А ла карт, Дневен бар, Ресторант - Барбекю, който е на самия морски бряг и предлага разнообразие от напитки и ястия, които са приготвени само от екологични продукти.

ROOMS.BG Ви препоръчва да се свържете с хотела, за да научите актуалните цени и условия.

Изчисли маршрутзатвори картата
зареждане

Размер на страницата: 24.93 KB;    Генерирана за 0.108 s