> 
 > 
 > 

Къща за гости Бояджика - НЕ РАБОТИ

Павел Баня, с.Тъжа, GPS координати: N 42.6505802    E 25.0832464
Къща за гости Бояджика - НЕ РАБОТИ, Павел Баня, снимка
Къща за гости Бояджика - НЕ РАБОТИ, Павел Баня, снимка 1Къща за гости Бояджика - НЕ РАБОТИ, Павел Баня, снимка 2Къща за гости Бояджика - НЕ РАБОТИ, Павел Баня, снимка 3Къща за гости Бояджика - НЕ РАБОТИ, Павел Баня, снимка 4
Къща за гости Бояджика - НЕ РАБОТИ, Павел Баня, снимка 5Къща за гости Бояджика - НЕ РАБОТИ, Павел Баня, снимка 6Къща за гости Бояджика - НЕ РАБОТИ, Павел Баня, снимка 7Къща за гости Бояджика - НЕ РАБОТИ, Павел Баня, снимка 8

Къщи за почивка "Бояджика" , с удостоверение за категория 3 звезди, са разположени в северната част на с.Тъжа, общ. Павел баня, на естествен полуостров между реките – Селска и Казанска. Селото е основен изходен пункт за най-атрактивната част на Национален парк “Централен Балкан”. В миналото на това място е съществувала бояджийница за вълна, от където произлиза и името.

„Бояджика” представлява комплекс, който се състои от две къщи с просторен приказен двор и множество обособени места, алпинеум и басейн. Обградени от зеленина, спокойствие и чист въздух, къщите са истинско райско кътче, което съчетава българския възрожденски дух с всички удобства на модерния свят. Изцяло оборудвана кухня, кабелна телевизия с над 40 канала, безжичен интернет с WiFi връзка, басейн, барбекю, пещ и чеверме.

Голямата къща разполага с три стаи и едно студио (спалня и детска), всяка от които има самостоятелна баня и тоалетна. Максималният капацитет е за 4 семейства, а наемането може да бъде, както на отделни стаи, така и на цялата къща. На партера се намира кухнята, оборудвана с хладилник, фризер, фурна, керамичен котлон, кафе машина, съдомиялна. и всичко необходимо за вашата перфектна почивка. Трапезарията е с вместимост за 25 човека и има камина, телевизор, DVD, кабелна телевизия и WiFi, а летният кът е с професионално барбекю за 15-16 човека. Първата стая има спалня за двама души и разтегателен удобен матрачен диван. Втората стая има спалня за двама, тоалетка, гардероб, кабелна телевизия, безжичен интернет, баня и тоалетна. Третата стая се води студио с преходни спалня и детска стая с две единични легла, баня и тоалетна, кабелна телевизия. В четвъртата стая се разполага спалня за двама, разтегателен матрачен диван, кабелна телевизия, интернет, санитарен възел.

Малката къща е с две двойни стаи, намиращи се на втория етаж, всяка от които има самостоятелна баня и тоалетна. На партера са разположени кухня, санитарен възел и трапезария с камина. Тук се намира и още едно легло за почивка - персон и половина. Мебелировката в кухнята е италианска, изработена от дива череша и е напълно оборудвана с всичко необходимо – фурна, керамични котлони, хладилник с фризер, кафе машина, съдомиялна, посуда, дори и подправки. В първата стая има две легла персон и половина, баня и тоалетна, кабелна телевизия и интернет, а във втората освен двете легла и банята с тоалетна, се разполагат маса и диванче.

По предварителна заявка на гостите, къща „Бояджика” предлага мото разходка, конен и планински туризъм. А недалеч от селото могат да се видят и две много красиви природни забележителности – водопадите: Пръскалото и Търниченско пръскало.

Удобства в обекта

 Барбекю
 Открит басейн
 Лятна градина
 Камина
 Кафе машина
 Tелевизор
 Кухнeнски бокс
 Сешоар
 Отопление
ROOMS.BG Ви препоръчва да се свържете с хотела, за да научите актуалните цени и условия.
VIP OFERTA - Velingrad
 

Изчисли маршрутзатвори картата
зареждане

Размер на страницата: 31.53 KB;    Генерирана за 0.161 s