> 
 > 

Къща за гости Каменни двори

Варна, с. Генерал Киселово
Къща за гости Каменни двори, Варна, снимка
Къща за гости Каменни двори, Варна, снимка 1Къща за гости Каменни двори, Варна, снимка 2Къща за гости Каменни двори, Варна, снимка 3Къща за гости Каменни двори, Варна, снимка 4
Къща за гости Каменни двори, Варна, снимка 5Къща за гости Каменни двори, Варна, снимка 6Къща за гости Каменни двори, Варна, снимка 7Къща за гости Каменни двори, Варна, снимка 8

Къща "Каменни двори" е разположена в с. Генерал Киселово, само на 45 км от Варна. Тук може да откриете спокойствие и тишина сред величествената природа.

Комплексът се състои от автентична реставрирана каменна къща и новоизградена къща, състояща се от 2 етажа Всяка къща има свой паркинг. Могат да бъдат наети целите къщи или отделни стаи. Капацитетът на къщите е 6 и 12 човека за всяка. Стаите са обзаведени съвременно и луксозно, с климатик, сателитна телевизия, оборудвана кухня с трапезария, санитарен възел. От терасите се открива невероятна панорама.

На разположение на гостите е и басейн, детски кът, беседка с барбекю. При желание от ваша страна, стопаните могат да приготвят местни специалитети и кейтъринг за различни поводи.

Удобства в стаята

 Балкон / тераса
 Изглед
 Климатик
 Самост. баня / WC
 Tелевизор
 Кухнeнски бокс
 Сателитна ТВ

Удобства в обекта

 Барбекю
 Детски кът
 Открит басейн
 Паркинг
 Балкон / тераса
 Самост. баня / WC
 Кухнeнски бокс
 Сателитна ТВ
ROOMS.BG Ви препоръчва да се свържете с хотела, за да научите актуалните цени и условия.
VIP OFERTA new- Банер 1 - 300x250
 

Изчисли маршрутзатвори картата
зареждане

Размер на страницата: 27.02 KB;    Генерирана за 0.105 s