> 
 > 
 > 

Къща за гости Каменни двори

Варна, с. Генерал Киселово, GPS координати: N 43.463065    E 27.5996895
Къща за гости Каменни двори, Варна, снимка
Къща за гости Каменни двори, Варна, снимка 1Къща за гости Каменни двори, Варна, снимка 2Къща за гости Каменни двори, Варна, снимка 3Къща за гости Каменни двори, Варна, снимка 4
Къща за гости Каменни двори, Варна, снимка 5Къща за гости Каменни двори, Варна, снимка 6Къща за гости Каменни двори, Варна, снимка 7Къща за гости Каменни двори, Варна, снимка 8

Къща "Каменни двори" е разположена в с. Генерал Киселово, само на 45 км от Варна. Тук може да откриете спокойствие и тишина сред величествената природа.

Комплексът се състои от автентична реставрирана каменна къща и новоизградена къща, състояща се от 2 етажа Всяка къща има свой паркинг. Могат да бъдат наети целите къщи или отделни стаи. Капацитетът на къщите е 6 и 12 човека за всяка. Стаите са обзаведени съвременно и луксозно, с климатик, сателитна телевизия, оборудвана кухня с трапезария, санитарен възел. От терасите се открива невероятна панорама.

На разположение на гостите е и басейн, детски кът, беседка с барбекю. При желание от ваша страна, стопаните могат да приготвят местни специалитети и кейтъринг за различни поводи.

Удобства в стаята

 Балкон / тераса
 Климатик
 Самост. баня / WC
 Tелевизор
 Кухнeнски бокс

Удобства в обекта

 Барбекю
 Детски кът
 Открит басейн
 Паркинг
 Кухнeнски бокс
ROOMS.BG Ви препоръчва да се свържете с хотела, за да научите актуалните цени и условия.
VIP OFERTA Na more
 

Изчисли маршрутзатвори картата
зареждане

Размер на страницата: 28.45 KB;    Генерирана за 0.170 s