Rooms.bg  > Ахтопол  > Бунгала Ахтопол  > Бунгало България Песина

Бунгало България Песина

Ахтопол, ул. Безименна, GPS координати: N 42.0973481    E 27.9282690
Бунгало България Песина, Ахтопол, снимка
Бунгало България Песина, Ахтопол, снимка 1Бунгало България Песина, Ахтопол, снимка 2Бунгало България Песина, Ахтопол, снимка 3Бунгало България Песина, Ахтопол, снимка 4Бунгало България Песина, Ахтопол, снимка 5Бунгало България Песина, Ахтопол, снимка 6Бунгало България Песина, Ахтопол, снимка 7
Бунгало България Песина, Ахтопол, снимка 8Бунгало България Песина, Ахтопол, снимка 9Бунгало България Песина, Ахтопол, снимка 10Бунгало България Песина, Ахтопол, снимка 11Бунгало България Песина, Ахтопол, снимка 12

Бунгалата са след основен ремонт извършен през 2016 г., разполагат с LCD телевизори с каб. телевизия, безплатен WI-FI, хладилник, баня с тоалетна, легла с матраци с размер 100см х 200см, тоалетка, гардероб, маса, столове и посуда. Безплатно, на ваше разположение са и барбекю с осигурени от нас дърва, кухненски кът с газови котлони, детски кът за малчуганите и безплатен паркинг. Домашните любимци са на почит и са повече от добре дошли. Базата се намира на спокойно и сенчесто място, но е в непосредствена близост до плажа и центъра на града. Наоколо има ресторанти, кафенета, магазини.

За сезон 2017 почивна база България Песина ще работи при следните правила:

Приемат се плащания само по банков път, по сметка на дружеството в банка ДСК или чрез ePay.bg или EasyPay. Резервация се потвърждава след заплащане на 50% от стойността на почивката, като остатъчната сума се превежда до деня на пристигане.

При отказ от резервацията се възстановява преведената сума без първата нощувка за резервации по кратки от седем дни, а за по дълги без първите две нощувки. Налага се да въведем наказателната такса, тъй като не практикуваме дублиране на резервации и гарантираме, че бунгалото е запазено изцяло за Вас.

Цената за месец юли за двойно бунгало е 30 лева на вечер, за август е 35 лева, за септември 26 лева. Деца спящи с родителите си не се таксуват, за трето легло се доплащат още 10 лева на нощувка.

За домашни любимци има еднократен вход от 10 лева, срещу което подаряваме торбички за смет с подходящ контейнер за тях, за да може да се грижите за хигиенните им нужди. При унищожаване на инвентар, същият се заплаща по номенклатура на място.

Настаняване след 14:00 в деня на пристигане, възможно е да оставите багажа си на съхранение в случай, че пристигнете по-рано.

Моля, ако желаете да направите резервация след като сте се запознали с общите условия да потвърдите отново, на нашият email за да Ви изпратим номер на резервацията и данни за заплащане.

Благодарим!

Екип на България Песина

Удобства в обекта

 интернет
 паркинг
 детски кът
 баня / wc
  тераса
 кухнeнски кът
 хладилник
 телевизор
 кафе машина
 барбекю
 дом. любимци

Удобства в околността

 заведения
 забележит.

Цени за стая

Тип стаяИзхр.от 01 Август
до 31 Август
от 01 Юни
до 30 Юни
от 01 Юли
до 31 Юли
от 01 Септември
до 30 Септември
Двойна стаяOB35.00 лв.26.00 лв.30.00 лв.26.00 лв.
Тройна стаяOB45.00 лв.36.00 лв.40.00 лв.36.00 лв.


Цената включва: Курортна такса

ROOMS.BG Ви препоръчва да се свържете с хотела, за да научите актуалните цени и условия.

Интересни места
в района на Ахтопол

Плаж Делфин - Ахтопол
на 2.9 km
Атрактивна разходка с лодка в Синеморец
на 6 km
Устието на р. Велека - Синеморец
на 6.2 km
Плаж Устието на р. Велека - Синеморец
на 6.2 km
виж всички 19 места близо до Ахтопол
VIP OFERTA Na more i planina

Дестинации наблизо

Синеморец - 6.1 km от Ахтопол
72 места за настаняване
Варвара - 6.6 km от Ахтопол
13 места за настаняване
Царево - 14.5 km от Ахтопол
202 места за настаняване
Резово - 17.0 km от Ахтопол
14 места за настаняване
затвори картата
зареждане