Rooms.bg  > Банкя  > Хотели Банкя  > Хотел Балнеохотел Здраве

Хотел Балнеохотел Здраве

Банкя, ул. Г.С.Раковски 15, GPS координати: N 42.7094382    E 23.1472033
Хотел Балнеохотел Здраве, Банкя, снимка
Хотел Балнеохотел Здраве, Банкя, снимка 1Хотел Балнеохотел Здраве, Банкя, снимка 2Хотел Балнеохотел Здраве, Банкя, снимка 3Хотел Балнеохотел Здраве, Банкя, снимка 4Хотел Балнеохотел Здраве, Банкя, снимка 5Хотел Балнеохотел Здраве, Банкя, снимка 6Хотел Балнеохотел Здраве, Банкя, снимка 7
Хотел Балнеохотел Здраве, Банкя, снимка 8Хотел Балнеохотел Здраве, Банкя, снимка 9Хотел Балнеохотел Здраве, Банкя, снимка 10

Балнеокомплекс „ЗДРАВЕ” включва Специализирана болница за рехабилитация, Медицински център и Спортно-оздравителен център. През 2006г. получава акредитационна оценка „отличен” за срок от 5 години за цялостна дейност. Затова той е с голямо национално значение за целогодишна профилактика, възстановяване и почивка, както за пациенти със заболявания, така и за здрави хора. Водозахранването в комплекса е с минерална вода, извираща с температура около 37 °С, слабо минерализирана, с ниска твърдост и с приятни вкусови качества. Използва се за медицинските процедури, в басейните и във всяка една от стаите.

Легловата база на комплекса е с капацитет от 300 места, разположени в двойни и единични стаи и 5 апартамента. Всички са стилно обзаведени, оборудвани с хладилник, телевизор и интернет достъп.

Хотелът има три зали за хранене, две от които са с вместимост за 120 човека и една с 40 места, в които се предлага кухня, съобразена с препоръчителния режим на хранене на пациентите.

Спортно-оздравителният център включва парна баня, джакузи, сауна, соларно студио, масажни кабини, козметичен и фризьорски салон, фитнес зала и два плувни басейна с минерална вода – единият е закрит, а другият е външен и има воден бар.

В специализираната болница работят висококвалифицирани лекари, кинезитерапевти, рехабилитатори, медицински сестри и други специалисти, които предлагат медицински услуги по профилактика и рехабилитация на заболявания на нервната система, на сърдечно-съдовата система, на опорно-двигателната система и на обмяната на веществата. Секторът разполага с кабинети за ЕКГ, за съдов доплер, клинична лаборатория, стоматологичен кабинет, два басейна за подводна лечебна физкултура, тангентор, турска баня, кабинети за физио, лазер и кинезитерапия, като общият брой на предлаганите процедури е над 100 с осигурено 24-часово дежурство на медицински екип.

Комплексът разполага с ресторант и зимна градина със 150 места, барбекю-градина с 80 места, две кафенета с по 54 и 32 места, 3 конферентни зали, оборудвани със съвременна аудио-визуална техника и капацитет за 200, 50 и 30 човека, които дават възможност за организиране на работни срещи, семинари, фирмени обучения и други мероприятия.

Балнеохотелът предоставя на посетителите си за ползване сейф и паркинг със 70 места.

Удобства в обекта

 интернет
 баня / wc
  тераса
 парно отоп.
 климатик
 хладилник
 телевизор

Удобства в околността

 басейн
 заведения
 забележит.
 спорт. площад.
 лекар. кабинет
ROOMS.BG Ви препоръчва да се свържете с хотела, за да научите актуалните цени и условия.
VIP OFERTA - на Море и на планина

Интересни места
в района на Банкя

Екопътека "Пътека на здравето" – Банкя
на 3 km
Исторически музей - София
на 15.5 km
Политехнически музей - София
на 15.6 km
Биосферен резерват Бистришко бранище
на 16.8 km
виж всички 28 места близо до Банкя
VIP OFERTA - Велинград - Baner 2

Дестинации наблизо

София - 16.8 km от Банкя
303 места за настаняване
Сапарева Баня - 79.3 km от Банкя
32 места за настаняване
Кюстендил - 101.6 km от Банкя
30 места за настаняване
Самоков - 102.1 km от Банкя
43 места за настаняване
затвори картата
зареждане