Rooms.bg  > Девин  > Хотели Девин  > Специализирана Болница за Рехабилитация Орфей

Специализирана Болница за Рехабилитация Орфей

Девин, ул."Цветан Зангов"№ 14, GPS координати: N 41.7429109    E 24.3915386
Специализирана Болница за Рехабилитация Орфей, Девин, снимка
Специализирана Болница за Рехабилитация Орфей, Девин, снимка 1Специализирана Болница за Рехабилитация Орфей, Девин, снимка 2Специализирана Болница за Рехабилитация Орфей, Девин, снимка 3Специализирана Болница за Рехабилитация Орфей, Девин, снимка 4

Специализирана Болница за Рехабилитация "Орфей" е модерен комплекс разположен в центъра на родопския град Девин. Тук за гостите има осигурени много и различни удобства за балнеолечение, почивка, спорт и развлечение.

Сградата на комплекса е уникална и единствена по начина на построяване, защото предоставя възможност за осъществяване на модерни и ефективни начини и

програми за рехабилитация, балнеопрофилактика, рекреация. В консултативно – диагностичният блок има регистратура и приемна с кабинет където се приемат болни пациенти на които се извършва предварителен преглед и се оформя " История на заболяването”. В зависимост от Вашето заболяване се насочвате към подходящият сектор, За всеки от гостите се съставя и лечебно-процедурен картон, след лекарски преглед се определят-диета, лечение и съответните физиотерапевтични процедури.

В Специализираната Болница има две ванни отделения разполагащи с 16 вани, закрит басейн с минерална вода, просторен двор с открит басейн също с минерална вода, магнитотерапия, физиотерапия, сауна, радар, УВЧ, кинезетерапия, фитнес зала, масаж, теренно лечение, медикаментно лечение, електростимулация и други процедури и терапии.

На разположение има 65 уютни двойни стаи,тенис корт, игрище за волейбол и футбол. Предлага се и прясно приготвена храна.

Комплексът предоставя и прекрасни условия както за отдих, така и за спорт. На разположение на гостите има СПА комплекс, игрище за тенис корт, волейбол и футбол. СПА комплексът и СБР"Орфей" получават минералната вода от два минерални извора - Девински и Беденски. Мястото е подходящо за лечение на: заболявания на опорно- двигателния апарат, периферна нервна система, стомашно-чревния тракт и чернодробно-жлъчни болести.

Противопоказно за - злокачествени новообразувания – всички стадии, белодробна туберкулоза – активна форма, епилепсия, сърдечна недостатъчност, остър миокард.

Високо квалифициран и вежлив екип се грижи за здравето на пациентите си.

Удобства в обекта

 паркинг
 открит басейн
 мин. басейн
 закрит басейн
 лятна градина
 рецепция
 вана
 фитнес
 масажи
 сауна

Удобства в околността

 забележит.
 минерални бани
ROOMS.BG Ви препоръчва да се свържете с хотела, за да научите актуалните цени и условия.
VIP OFERTA Na планина лятна

Интересни места
в района на Девин

Язовир Въча
на 387 метра
Въжена градина Девин
на 783 метра
Слона - Двин
на 975 метра
Минерален комплекс Струилица
на 3.5 km
виж всички 16 места близо до Девин
VIP OFERTA - Добринище - Baner 2

Дестинации наблизо

Широка Лъка - 21.2 km от Девин
13 места за настаняване
Ягодина - 23.6 km от Девин
10 места за настаняване
Триград - 26.4 km от Девин
40 места за настаняване
Гела - 28.3 km от Девин
10 места за настаняване
затвори картата
зареждане