Rooms.bg  > Кюстендил  > Хотели Кюстендил  > Хотел Белият камък

Хотел Белият камък

Кюстендил, ..., GPS координати: N 42.2868817    E 22.6939307
Хотел Белият камък, Кюстендил, снимка
Хотел Белият камък, Кюстендил, снимка 1Хотел Белият камък, Кюстендил, снимка 2Хотел Белият камък, Кюстендил, снимка 3Хотел Белият камък, Кюстендил, снимка 4Хотел Белият камък, Кюстендил, снимка 5Хотел Белият камък, Кюстендил, снимка 6Хотел Белият камък, Кюстендил, снимка 7
Хотел Белият камък, Кюстендил, снимка 8

Мотел „Белият камък” се намира на изхода на град Кюстендил в околността на околовръстния път, което го прави изключително подхоящ за посещаващите Кюстендил, близките Македония и Сърбия, както и за пътуващите по посока Гърция.

Мотелът представлява комплекс, който включва хотелска част, разположена на 3 етажа, ресторант, кафене, собствен паркинг и голяма градина . Има също и собствени автомивка и магазин за хранителни стоки.

Легловата база на хотела е за 20 места, разполагащи се в няколко двойни и тройни стаи, които се намират на втория и третия етаж на сградата. Във всяка стая има телевизор, климатик, гардероб, шкафчета, хладилник, самостоятелен санитарен възел и тераса с изглед към планината. Отоплението е чрез изградена парна инсталация, работеща на газ.

Ресторантът на хотела е с капацитет от 40 места, разположени на маси за 4, 6 или 8 човека и е подходящ за различни семейни тържества и колективни сбирки. Кухнята предллага разнообразни и вкусни ястия, като в менюто е застъпена традиционна българска кухня, и ястия, характерни за съседните страни - Македония и Сърбия. За доброто настроение на посетителите има инсталирани аудио и видео система с 42" монитор.

Комплексът привлича със своите удобства, комфорт и уют, които предлага на своите гости, нощувките в приятна обстановка и богатото меню в ресторанта.

ROOMS.BG Ви препоръчва да се свържете с хотела, за да научите актуалните цени и условия.
Боженци 2

Изгодни оферти

Хотел Велбъжд
Празници,Семейни или бизнес събития в х-л Велбъжд
1 ден за 40.00 лв.

Дестинации наблизо

Паничище - 43.4 km от Кюстендил
4 места за настаняване
Перник - 57.2 km от Кюстендил
3 места за настаняване
Благоевград - 68.6 km от Кюстендил
36 места за настаняване
Рила - 74.0 km от Кюстендил
4 места за настаняване
затвори картата
зареждане