Rooms.bg  > Априлци  > Къщи за гости Априлци  > Къща за гости Ружа

Къща за гости Ружа

Априлци, с. Скандало, GPS координати: N 42.8809154    E 24.8642174
Къща за гости Ружа, Априлци, снимка
Къща за гости Ружа, Априлци, снимка 1Къща за гости Ружа, Априлци, снимка 2Къща за гости Ружа, Априлци, снимка 3Къща за гости Ружа, Априлци, снимка 4Къща за гости Ружа, Априлци, снимка 5Къща за гости Ружа, Априлци, снимка 6Къща за гости Ружа, Априлци, снимка 7
Къща за гости Ружа, Априлци, снимка 8Къща за гости Ружа, Априлци, снимка 9

Къща „Ружа” се намира във вилната зона на с.Скандало, на самия бряг на р. Видима, в близост до един от най-красивите водопади в България – Райското пръскало, в близост до едно уникално място, съхранило българския православен дух – Троянския манастир и до величествения, трети по големина в страната – връх Ботев. Това великолепно кътче дава възможност да се отдадете, както на една здравословна и пълноценна почивка, така и на активен спорт сред чудната природа на Стара планина.

Къщата за гости разполага с 2 просторни стаи за двама с прекрасен изглед/ Мансарда и Стая „Ружа” / и с 2 апартамента, единия с капацитет до 4 души, а другия – до 5. Апартаментите се състоят от 2 стаи – спалня и дневна,със собствена баня и тоалетна, като в дневната се намира и оборудвана кухня с хладилник, кафе машина, готварска печка, необходимите прибори и съдове, има разтегателен диван с фотьойли и телевизор.

Къща „Ружа” предлага и многофункционална спортна площадка с баскетболни кошове за любителите на спорта, професионален масаж за релаксиращо разтоварване, приложно овощарство в зеленчукова и ябълкова градина, плажуване по р. Видима и излети по красиви еко-пътеки за любителите на природата.

ROOMS.BG Ви препоръчва да се свържете с хотела, за да научите актуалните цени и условия.

Интересни места
в района на Априлци

Връх Русалка - Марагидик
на 13.6 km
Изложение на худож. занаяти
на 18.8 km
Троянски манастир
на 22.8 km
Туристическа пътека до свещенния връх на траките
на 24.8 km
виж всички 5 места близо до Априлци
VIP OFERTA Na more i planina

Дестинации наблизо

Орешак, Троян - 19.0 km от Априлци
23 места за настаняване
Троян - 25.5 km от Априлци
67 места за настаняване
Бели Осъм - 32.9 km от Априлци
18 места за настаняване
Чифлик, Троян - 40.3 km от Априлци
24 места за настаняване
затвори картата
зареждане