Rooms.bg  > Русе  > Къщи за гости Русе  > Къща за гости Happyrooms

Къща за гости Happyrooms

Русе, ул Цар Петър 3, GPS координати: N 43.8429756    E 25.9597282
Къща за гости Happyrooms, Русе, снимка
Къща за гости Happyrooms, Русе, снимка 1Къща за гости Happyrooms, Русе, снимка 2Къща за гости Happyrooms, Русе, снимка 3Къща за гости Happyrooms, Русе, снимка 4Къща за гости Happyrooms, Русе, снимка 5Къща за гости Happyrooms, Русе, снимка 6Къща за гости Happyrooms, Русе, снимка 7
Къща за гости Happyrooms, Русе, снимка 8Къща за гости Happyrooms, Русе, снимка 9Къща за гости Happyrooms, Русе, снимка 10Къща за гости Happyrooms, Русе, снимка 11Къща за гости Happyrooms, Русе, снимка 12Къща за гости Happyrooms, Русе, снимка 13Къща за гости Happyrooms, Русе, снимка 14

Къща за гости "При Доктора"

WiFi

Отопление - локално парно

Подходящо за деца

Камини

Пещ на дърва

Безплатен паркинг

Подходящо за събития

Параклис "Дева Мария"

Клетки за домашни любимци - хотел

Приготвяне на храна или кетъринг - по заявка

Ловен туризъм

Риболовен туризъм

Забавления:

• Ловен туризъм;

• Риболов на река Дунав;

• Организиране на пикници в местност "Калимок Бръшлен" и др.

В близост:

• гр. Тутракан на 11 км.

• гр. Кубрат на 36 км.

• гр. Русе на 41 км.

• гр. Силистра на 71 км.

• гр. Варна на 228 км.

С автобус:

София директна линия до селото

Забележителности

• Сяновски манастир "Света Марина" - Syanovo monastery St. Marina (7 км.). Сяновският манастир Св. Марина се намира до с. Сяново, на 22 км от гр. Тутракан.

Манастирът е действащ, но без монаси. Забележителното в него е аязмото, което се счита за лечебно и е единственото по рода си в Добруджа. Настаняване и нощувки в Сяновския манастир не се предлагат.

• Архитектурен резерват Рибарска махала - Тутракан (11 км.). Архитектурният резерват Рибарска махала се намира в град Тутракан. Това е единственото по рода си в България рибарско селище. Архитектурният резерват е изграден по крайбрежната ивица на града. На територията му се намират 48 сгради - паметници на културата. Освен, че може да разгледате различни оръдия, методи и предмети от двата основни поминъка на града - рибарство и лодкостроителство.

• Етнографски музей Дунавски риболов и лодкостроене (11 км.). Етнографският музей Дунавски риболов и лодкостроене е разположен в град Тутракан и е единствен по рода си на Балканския полуостров. Основан е през 1974 г. и има за цел да проследи в хронологичен ред риболовните техники и пособия. Музеят разполага с богат фонд от предмети, снимки и документи. Запознава посетителите и с историята на риболова и лодкостроенето на региона.

• Мемориален комплекс Военна гробница (23.50 км.). Мемориален комплекс Военна гробница - 1916 г. е името на най-голямото военно гробище от войните за национално обединение в България. Тук са погребани около 8 000 български, румънски и немски войници, загинали в битката за Тутраканската крепост през 1916 г. Ежегодно в първата неделя на септември на това място се провеждат възпоменателни тържества, панихида, с които се почита паметта на воините, загинали в тази епична битка.

• Калимок-Бръшлен (0.500 км.). Защитената местност Калимок-Бръшлен се намира на брега на река Дунав, между градовете Русе и Силистра. Включва и няколко дунавски острова. Обявена е за защитена местност с цел опазване на една от малкото останали дунавски влажни зони и нейния биологичен свят. На територията на Калимок-Бръшлен растат важни и редки растения, както и гнездят няколко много важни видове птици. Местността е подходяща за екотуризъм.

• Резерват Сребърна (60 км.). Природен резерват Сребърна се намира край село Сребърна, на 16 км западно от Силистра и на 2 км южно от река Дунав. В природонаучния музей може да се види експозиция от препарирани обитатели, а поставената в самото блато камера позволява пеликаните да бъдат наблюдавани от самия музей. Флората и фауната на резервата са изключително разнообразни.

• Царството на водните лилии - блато Малък Преславец (40 км.). Блатото Малък Преславец е обявено за защитена местност и се намира на 4 км северно от с. Малък Преславец, в непосредствена близост до р. Дунав. Отстои на около 30 км от поддържан резерват “Сребърна” и служи за хранителна база на чапли, блестящи ибиси, лопатари, корморани и други гнездящи в резервата птици. В езерата и блатата се възпроизвеждат и съхраняват значителни природни и биологични ресурси като риба, миди, раци, тръстика, лечебна кал, сол и др.

Удобства в обекта

 интернет
 паркинг
 ресторант
 баня / wc
  тераса
 парно отоп.
 климатик
 камина
 кухнeнски кът
 хладилник
 пералня
 мини-бар
 лятна градина
 механа
 микровълнова
 телевизор
 вана
 кафе машина
 барбекю
 дом. любимци
 фитнес
 сауна
 джакузи
 детегледачка
 трансфер
 сейф
 ютия

Удобства в околността

 паркинг
 забележит.
 наем колело
 лов / риболов

Цени за стая

Тип стаяИзхр.от 01 Януари
до 30 Април
от 01 Май
до 30 Септември
от 01 Октомври
до 31 Декември
Вила/КъщаOB250.00 лв.150.00 лв.250.00 лв.


ROOMS.BG Ви препоръчва да се свържете с хотела, за да научите актуалните цени и условия.

Интересни места
в района на Русе

Боровско съкровище
на 1.8 km
Пантеон на възрожденците - Русе
на 1.9 km
Басарбовски манастир - Русе
на 11.5 km
Ивановски скални манастири
на 28.2 km
виж всички 4 места близо до Русе
VIP OFERTA - Добринище - Baner 2

Дестинации наблизо

Кошов - 11.7 km от Русе
2 места за настаняване
Божичен - 19.6 km от Русе
6 места за настаняване
Бяла, Русе - 53.4 km от Русе
5 места за настаняване
затвори картата
зареждане