Rooms.bg  > Сандански  > Къщи за гости Сандански  > Къщи за гости Ана-Вал

Къщи за гости Ана-Вал

Сандански, с. Ново Делчево, ул. И. Вазов 20, GPS координати: N 41.5041257    E 23.2827999
VIP планове
Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка
Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 1Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 2Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 3Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 4Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 5Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 6Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 7
Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 8Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 9Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 10Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 11Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 12Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 13Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 14
Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 15Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 16Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 17Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 18Къщи за гости Ана-Вал, Сандански, снимка 19

Къщите са две, новопостроени и задоволяват туристите с всички необходими удобства. Подходящи са както за лятна, така и за зимна почивка.

Всяка къщите се състои от обширен първи етаж подходящ за приятни и романтични вечери. На разположение на гостите са четири спални с удобни легла. Всяка спалня е с отделен санитарен възел. Кухните са оборудвани със съвременни ел. уреди и е удоволствие да приготвяте храната си сами. В случай, че не Ви се готви, ние можем да приготвим предпочитаната от Вас храна с предварителна заявка от Вас.

В добре поддържаните дворни места има басейн за всяка къща. В къща Ана-Вал-1 има и самостоятелно барбекю за 10 гости, в което на разположение е оборудвана кухня и камина с пещ. Топлината и светлината на камината създават уют, който ви приканва да поседнете край нея с чаша вино в ръка. Масата е за 10 души, предвидена за весели компании и тежки блюда.

Къщи за гости Ана-Вал се намират в с. Ново Делчево, което е на 5 км. от гр. Сандански в посока Гърция. Ако ви се прииска да се разходите, всичко е около Вас.

На 18 км. североизточно, в Пирин, е разположен курортът Попина лъка и 11-метровия Попинолъшки водопад.

На 20 км. югоизточно се намира град Мелник, а след още 6 км. се намира Роженския манастир. В Роженския манастир са скрити много тайни и реликви, но една от тях безспорно е копието на известната Иверска икона. Тя е поставена в кивот в параклиса на обителта "Св. Св. Козма и Дамян".

На 6 км. от къщите е разположена и небезизвестната местност Рупите и храмът "Света Петка Българска", построен от Баба Ванга. За любителите на спортния риболов в близост е поречието на река Струма.

Удобства в обекта

 открит басейн
 баня / wc
 парно отоп.
 климатик
 камина
 кухнeнски кът
 хладилник
 лятна градина
 микровълнова
 телевизор
 барбекю

Удобства в околността

 заведения
 забележит.

Цени за обект

Тип стаяИзхр.от 01 Март
до 31 Октомври
от 01 Ноември
до 22 Декември
Вила 1OB350.00 лв.380.00 лв.
Вила 2OB350.00 лв.380.00 лв.


Цената включва: ДДС, Курортна такса

ROOMS.BG Ви препоръчва да се свържете с хотела, за да научите актуалните цени и условия.

Интересни места
в района на Сандански

Археологически музей - Сандански
на 516 метра
Епископска Базилика - Сандански
на 529 метра
Рупите
на 14.3 km
Панаир на виното
на 16.7 km
виж всички 15 места близо до Сандански

Дестинации наблизо

Петрич - 21.4 km от Сандански
12 места за настаняване
Мелник - 21.7 km от Сандански
24 места за настаняване
Гоце Делчев - 70.9 km от Сандански
24 места за настаняване
Разлог - 90.2 km от Сандански
27 места за настаняване
затвори картата
зареждане