Rooms.bg  > Тутракан  > Къщи за гости Тутракан  > Kъща за гости При Доктора

Kъща за гости При Доктора

Тутракан, село Нова Черна ул.Кирил и Методи 10, GPS координати: N 43.9987248    E 26.4634633
Kъща за гости При Доктора, Тутракан, снимка
Kъща за гости При Доктора, Тутракан, снимка 1Kъща за гости При Доктора, Тутракан, снимка 2Kъща за гости При Доктора, Тутракан, снимка 3Kъща за гости При Доктора, Тутракан, снимка 4Kъща за гости При Доктора, Тутракан, снимка 5Kъща за гости При Доктора, Тутракан, снимка 6Kъща за гости При Доктора, Тутракан, снимка 7
Kъща за гости При Доктора, Тутракан, снимка 8Kъща за гости При Доктора, Тутракан, снимка 9Kъща за гости При Доктора, Тутракан, снимка 10Kъща за гости При Доктора, Тутракан, снимка 11Kъща за гости При Доктора, Тутракан, снимка 12Kъща за гости При Доктора, Тутракан, снимка 13Kъща за гости При Доктора, Тутракан, снимка 14

Къща за гости "При Доктора"

Капацитет за 14 гости - 12 постоянни места + 2 подвижни

5 спални - 5 двойни легла, 2 единични, 2 подвижни

WiFi

Отопление - локално парно

Подходящо за деца

Камини

Пещ на дърва

Безплатен паркинг

Подходящо за събития

Параклис "Дева Мария"

Клетки за домашни любимци - хотел

Приготвяне на храна или кетъринг - по заявка

Ловен туризъм

Риболовен туризъм

Забавления:

• Ловен туризъм;

• Риболов на река Дунав;

• Организиране на пикници в местност "Калимок Бръшлен" и др.

В близост:

• гр. Тутракан на 11 км.

• гр. Кубрат на 36 км.

• гр. Русе на 41 км.

• гр. Силистра на 71 км.

• гр. Варна на 228 км.

С автобус:

София директна линия до селото

Забележителности

• Сяновски манастир "Света Марина" - Syanovo monastery St. Marina (7 км.). Сяновският манастир Св. Марина се намира до с. Сяново, на 22 км от гр. Тутракан.

Манастирът е действащ, но без монаси. Забележителното в него е аязмото, което се счита за лечебно и е единственото по рода си в Добруджа. Настаняване и нощувки в Сяновския манастир не се предлагат.

• Архитектурен резерват Рибарска махала - Тутракан (11 км.). Архитектурният резерват Рибарска махала се намира в град Тутракан. Това е единственото по рода си в България рибарско селище. Архитектурният резерват е изграден по крайбрежната ивица на града. На територията му се намират 48 сгради - паметници на културата. Освен, че може да разгледате различни оръдия, методи и предмети от двата основни поминъка на града - рибарство и лодкостроителство.

• Етнографски музей Дунавски риболов и лодкостроене (11 км.). Етнографският музей Дунавски риболов и лодкостроене е разположен в град Тутракан и е единствен по рода си на Балканския полуостров. Основан е през 1974 г. и има за цел да проследи в хронологичен ред риболовните техники и пособия. Музеят разполага с богат фонд от предмети, снимки и документи. Запознава посетителите и с историята на риболова и лодкостроенето на региона.

• Мемориален комплекс Военна гробница (23.50 км.). Мемориален комплекс Военна гробница - 1916 г. е името на най-голямото военно гробище от войните за национално обединение в България. Тук са погребани около 8 000 български, румънски и немски войници, загинали в битката за Тутраканската крепост през 1916 г. Ежегодно в първата неделя на септември на това място се провеждат възпоменателни тържества, панихида, с които се почита паметта на воините, загинали в тази епична битка.

• Калимок-Бръшлен (0.500 км.). Защитената местност Калимок-Бръшлен се намира на брега на река Дунав, между градовете Русе и Силистра. Включва и няколко дунавски острова. Обявена е за защитена местност с цел опазване на една от малкото останали дунавски влажни зони и нейния биологичен свят. На територията на Калимок-Бръшлен растат важни и редки растения, както и гнездят няколко много важни видове птици. Местността е подходяща за екотуризъм.

• Резерват Сребърна (60 км.). Природен резерват Сребърна се намира край село Сребърна, на 16 км западно от Силистра и на 2 км южно от река Дунав. В природонаучния музей може да се види експозиция от препарирани обитатели, а поставената в самото блато камера позволява пеликаните да бъдат наблюдавани от самия музей. Флората и фауната на резервата са изключително разнообразни.

• Царството на водните лилии - блато Малък Преславец (40 км.). Блатото Малък Преславец е обявено за защитена местност и се намира на 4 км северно от с. Малък Преславец, в непосредствена близост до р. Дунав. Отстои на около 30 км от поддържан резерват “Сребърна” и служи за хранителна база на чапли, блестящи ибиси, лопатари, корморани и други гнездящи в резервата птици. В езерата и блатата се възпроизвеждат и съхраняват значителни природни и биологични ресурси като риба, миди, раци, тръстика, лечебна кал, сол и др.

Удобства в обекта

 интернет
 паркинг
  тераса
 парно отоп.
 климатик
 камина
 кухнeнски кът
 хладилник
 пералня
 мини-бар
 лятна градина
 механа
 микровълнова
 телевизор
 вана
 кафе машина
 барбекю
 дом. любимци
 джакузи
 oхрана
 сейф
 ютия

Удобства в околността

 паркинг
 заведения
 забележит.
 лов / риболов

Цени за обект

Тип стаяИзхр.от 01 Май
до 30 Септември
от 01 Октомври
до 30 Април
Вила/КъщаOB150.00 лв.250.00 лв.


ROOMS.BG Ви препоръчва да се свържете с хотела, за да научите актуалните цени и условия.
VIP OFERTA - Velingrad

Интересни места
в района на Тутракан

Музей „ Дунавски риболов и лодкостроене" - Тутракан
на 2.1 km
виж 1 място близо до Тутракан

Дестинации наблизо

Ветрен, Силистра - 51.2 km от Тутракан
3 места за настаняване
затвори картата
зареждане