Rooms.bg  > Почивки България  > Черноморец

Останете 7 нощувки - платете 6 в Черноморец


380лв.
Продължителност: 7 дни
Транспорт: Собствен превоз

Съобщете, че видяхте обекта в Rooms.bg

0878 / 115 806    

Изгодна оферта за морска почивка през юни и септември от Бутиков Семеен хотел Вромос - Черноморец!

Останете 7 нощувки, а платете 6!

двойна стая - 380лв

апартамент за трима - 530лв

апартамент четирима - 680лв

Офертата е валидна за периодите 14 май-23 юни 2023г. и 10-30 септември 2023г.

Бутикова къща за гости „Вромос“ е разположена в сърцето на град Черноморец, в непосредствена близост до градовете Бургас и Созопол и транспортните възли, административните и финансови институции, търговските центрове и заведенията за хранене и развлечение.

Традицията и опита ни в посрещането и обслужването на гостите ни, в комбинация с новаторски дух и непрестанно желание за усъвършенстване намират своят израз във философията на бутикова къща за гости „Вромос“ – персонално отношение, отличен сервиз и неустоим комфорт.

Още с влизането си във фоайето, гостите усещат приятната атмосфера и топлината на хотелския персонал. Специалните грижи отделени дори на най-дребните детайли са гаранция за Вашия приятен и ползотворен престой. Елегантен лукс, стил и комфорт допълват усещането за място, на което е хубаво да останеш.

За повишаването на ефективността и комфорта на своите гости, бутикова къща за гости „Вромос“ предлага безплатен интернет достъп не само в хотелските стаи, но и на всички места с обществен достъп.

Изчисли маршрутТОП Туристически агенции

затвори картата
зареждане