Rooms.bg  > Почивки България  > Поморие

55+ ЕСЕННО МОРЕ В СПА ХОТЕЛ СЕЙНТ ДЖОРДЖ ПОМОРИЕ


59лв.
Продължителност: 1 дни
Транспорт: Собствен превоз

Съобщете, че видяхте обекта в Rooms.bg

0596 / 24411     0885 / 274 884

55+ ЕСЕНЕН ПАКЕТ СЪС ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ

Този пакет е изключително социално създаден и насочен към всички онези навършили 55 години /родени преди 31.12.1966г./. В духа на близостта и в противовес на отчуждението, за да припомним онези дребни истини, които ни правят домакаини, екипът на Сейнт Джордж Хотел и Медикъл Спа предлага на всички свои гости от Златната възраст, възможността да прекарат една чудесна есен на брега на морето. Пакетът допуска и до един техен придружител, който ще има право да ползва същите преференциални условия!

Хотелът работи при строго спазване на всички противоепидемични мерки.При всички процедури в Медикъл СПА центъра е осигурено обслужване в индивидуални кабини за калолечение , физиотерапия, компреси с луга и масажи.

За профилактика и възстановяване след прекарана коронавирусна инфекция, за подобряване на състоянието на дихателнaта и имунната система прилагаме индивидуални инхалации с луга, с доказан противовъзпалителен ефект, комбинирани с дихателна гимнастика и физиотерапия.

Можете да подобрите състоянието на опорно-двигателния си апарат с процедури с поморийска кал – вани и апликации, с компреси с луга и съвременна апаратна физиотерапия.

За добър терапевтичен ефект се препоръчва курс от минимум седем процедури.

Медикъл СПА центърът предлага масажи и разкрасителни процедури за тяло и лице с природни продукти от висок клас.

Климатът през есента край морето се характеризира с по-високи температури и повече слънчеви дни за разходки край морския бряг и е подходящ за заболявания на сърдечно-съдовата система и белодробни заболявания.

Консултант на СПА- центъра е доц. д-р Антоанета Грозева,д.м. Всички процедури се извършват от квалифициран медицински персонал кинезитерапевт и рехабилитатор.

Златна есен 55+ от 23.11.2021 до 21.12.2021г.

Тип стая при мин 3+ нощувки

ДВОЙНА СТАНДАРТНА СТАЯ.....................59 лв.

ЕДИНИЧНА СТАЯ.........................................69 лв.

*Цената е на ден за човек при минимален престой от 3 нощувки

Цената включва:

Нощувка

Закуска на блок маса или сет меню

Вечеря на сет меню

Ползване на басейн с морска вода

Хидромасажна зона

Контрастен душ

Суха билкова сауна

Парна баня

Инфраред сауна

Фитнес

9% ДДС

Туристически данък

Политика за възрастни/ деца:

Настаняване на 1 възрастен с 1 дете /до 12 години/ се смята като единично настаняване по пакет и доплащане за детето 15 лв . на база нощувка и закуска.

Настаняване на 1 възрастен с 2 деца /до 12 години/ се смята като единично настаняване по пакет и доплащане за всяко дете по 15 лв. на база нощувка и закуска.

Условия за резервации:

Резервации се приемат само в писмена форма на имейл office@st-george-bg.com. 50% от общата сума на резервацията се заплаща в 7 дневен срок след изпращане на потвърждение от страна на хотела. Останалите 50% се заплащат 3 дни преди датата на настаняването.

Начин на плащане:

Банков превод

ПроКредит Банк

Име на получател: Тръпков Турс ЕООД

IBAN: BG45PRCB92301050428201

Основание на плащането: Трите имена на госта и номера на резервацията

Условия за анулации:

14 или повече дни преди дата на пристигане: при анулиране в този период цялата сума се връща на клиента.

13 – 1 дни преди датата на пристигане: при анулиране на цялата или част от резервацията в този период се задържа сума равна на преведения аванс или се дава възможност за пренасочване на резервацията за друг аналогичен период.

При анулиране на цялата или част от резервацията в деня на пристигане, или в случай на неявяване /No show/ или прекъсване на престой: задържа се сума равна на цялото авансово плащане.

Може да се свържете се нас:

T:+359 59624411

M: +359 885 274 884

office@st-george-bg.com

www.st-george-bg.com

Изчисли маршрутТОП Туристически агенции

затвори картата
зареждане