Rooms.bg  > Почивки България  > Копривщица

Почивка в Копривщица, в Мандуловата къща - 1 дни


360лв.
Продължителност: 1 дни
Транспорт: Собствен превоз

Съобщете, че видяхте обекта в Rooms.bg

0878 / 130 200     0888 / 130 205

Резервирайте своята незабравима почивка в автентичната Мандулова къща в Копривщица!

Цена, с включена отстъпка, при наем на цялата къща за 3 нощувки - 360лв/ на ден. Капацитет 18 души.

Мандуловта къща е паметник на културата и архитектурен паметник в града – музей Копривщица. Разположена в самия център, на едно от най-комуникативните места – непосредствено до общината. Къщата е с една от най-добрите локации за вашата почивка и хубаво изживяване, като съчетава възрожденската обстановка с модерните удобства. Мандулова Къща е прекрасен пример за копривщенска възрожденска архитектура. Интериорът на Мандулова Къща е адаптиран, за да предложи максимален комфорт на своите посетители.

Къщата е с добре поддържан двор, голям дървен чардак, на двора е изграден барбекю кът с камина и бар. На първия етаж на Мандулова Къща са разположени спалня,WC, хол с мека мебел и механа, в която комфортно могат да се настанят 16-18 човека и чиято камина предлага несравним уют и топлина. Напълно оборудваната кухня позволява на гостите по предварителна заявка сами да приготвят храната си, или ако желаят, тя може да им бъде приготвена.

Вторият етаж на къщата разполага с пет спални помещения и голям чардак, както и три санитарни възела. Стаите разполагат с хладилници, телевизори, кабелна телевизия и интернет.

Изчисли маршрутТОП Туристически агенции

затвори картата
зареждане