Rooms.bg  > Трещеник  > Вили / къщи Трещеник  > Вила / къща Сали

Вила / къща Сали

Трещеник, ..., GPS координати: N 42.6117496    E 23.3720964
Вила / къща Сали, Трещеник, снимка
Вила / къща Сали, Трещеник, снимка 1Вила / къща Сали, Трещеник, снимка 2Вила / къща Сали, Трещеник, снимка 3Вила / къща Сали, Трещеник, снимка 4Вила / къща Сали, Трещеник, снимка 5Вила / къща Сали, Трещеник, снимка 6Вила / къща Сали, Трещеник, снимка 7
Вила / къща Сали, Трещеник, снимка 8Вила / къща Сали, Трещеник, снимка 9

Вила "Сали" се намира в туристически Комплекс "Трещеник", разположен в местност на южния склон на Източна Рила, в непосредствена близост до Национален парк "Рила". Надморската височина е 1763 м. Комплексът е позициониран на 14 километра от гр. Якоруда и на 180 км. от гр. София.

На разположение са три къщи. Всяка къща има хол с обособен кухненски бокс, детска стая и спалня. Те са общ капацитет 18 места в стаи по двама.

На разположение на нашите гости, които са любители на риболова, имаме два водоема предназначени за спортен риболов с нужните лицензи и регистрация. Двата водоема са зарибени с пъстърва.

Може да посетите и уютния ни ресторант, да се сгреете на камината с чаша вино. Там ние Ви предлагаме традиционно българска кухня, а пъстървата е прекрасна. Вадим я от водоема и я приготвяме по Ваше желание. Тя е високопланинска, отглеждана е в екологично чиста среда, а вкусът и е неповторим.

Заповядайте при нас, да се насладим заедно на божествената природа в района, да разпуснете и да се заредите с енергия сред природата.

Удобства в обекта

 камина
 кухнeнски кът
 телевизор
ROOMS.BG Ви препоръчва да се свържете с хотела, за да научите актуалните цени и условия.
VIP OFERTA - на Море

Интересни места
в района на Трещеник

Връх Мусала
на 9.4 km
Рибарника на Пешо - Белица
на 27 km
виж всички 2 места близо до Трещеник

Дестинации наблизо

Баня, Разлог - 35.2 km от Трещеник
25 места за настаняване
Разлог - 39.6 km от Трещеник
27 места за настаняване
Банско - 43.9 km от Трещеник
318 места за настаняване
Добринище - 45.2 km от Трещеник
65 места за настаняване
затвори картата
зареждане